• Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Handgemaakte producten
  • Unieke Muurcirkels
Home » Retourneren

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal naar wens? Geen probleem!

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk voor een goede oplossing zorgen.

Nadat u een bevestiging heeft gekregen, kunt u het product retour sturen. Let op: Zonder aanmelding worden retourzendingen niet in behandeling genomen.

 
Alle producten kunnen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen zonder opgave van reden worden geretourneerd in originele verpakking en ongebruikt.

De wettelijke termijn van 14 dagen gaat in vanaf de dag van levering. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening, mits het product kapot of beschadigd is. Graag ontvangen wij het product graag retour in de originele verpakking.

 

Als u de volledige overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die tot op dat moment zijn gedaan, inclusief leveringskosten van ons terug. Indien u een deel van de zending retourneert, zullen de leveringskosten niet vergoed worden. 

Wij zullen overgaan tot terugbetaling zodra wij de goederen retour hebben ontvangen. De directe kosten van de retourzending komen voor eigen rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties(een abonnement).

 

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, ontvangen wij graag binnen 7 werkdagen een foto van de beschadiging en van het pakket. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen.