De mooiste bohemian woonaccessoires

In onze webshop bent u aan het juiste adres voor de mooiste bohemian woonaccessoires. Bij Just Home zijn we helemaal fan van deze woonstijl, die al jarenlang trendy is. Deze stijl heeft veel raakvlakken met de vintage woonstijl en is daar ook goed mee te combineren. Niet iedereen is echter fan van vintage (oftewel tweede- of zelfs derdehands) meubels en accessoires. Daarom selecteerden wij de meest stijlvolle bohemian woonaccessoires met een vintage tintje. Met deze interieur accessoires geef je elke ruimte gemakkelijk een unieke, vintage look, zonder dat je daarvoor naar de kringloop hoeft.

Bohemian woonaccessoires en lampen

Zelf zijn we van mening dat je een ruimte helemaal af kunt maken met de juiste lamp. Daarom selecteerden we naast onze ruimte collectie bohemian woonaccessoires ook diverse hang- en wandlampen. Deze zijn perfect als eyecatcher middenin de ruimte aan het plafond of als mooi accent aan de muur. Gebruik onze hippe wandlampjes bijvoorbeeld als nachtlampje naast uw bed of bevestig ze aan de muur boven het bureau om u bij te schijnen tijdens het werken. Als u fan bent van onze bohemian woonaccessoires dan zult u ook de collectie lampen zeker kunnen waarderen. Ze zijn veelal gemaakt van dezelfde materialen en hebben dezelfde vintage of industriële uitstraling. Alle lampen en accessoires uit onze shop zijn dan ook gemakkelijk met elkaar te combineren. Weet u niet welke selectie het mooist bij u zou staan? Neem dan gerust contact met ons op, we geven u namelijk graag een passend advies!

Style uw muren met onze wandcirkels

Heeft u de ruimte al mooi aangekleed met onze bohemian woonaccessoires en evenueel. een toffe industriële lamp? Dan zijn de wanden aan de beurt! Bij Just Home wilden we daar iets super origineels voor aanbieden en dat zijn de populaire wandcirkels geworden. Dit zijn platte, ronde decoratie-objecten die u gemakkelijk met behulp van een speciaal systeem aan de muur kunt hangen. Zo’n muurcirkel is verkrijgbaar met super veel mooie designs en u kunt zelf kiezen hoe groot u hem wilt hebben. Dat maakt ze geschikt voor elke ruimte in huis. Wilt u een grote eyecatcher aan een lege muur of liever een leeg plekje opvullen op een wand met andere lijstjes en decoratie? Een wandcirkel is in beide gevallen perfect!

De verschillende afbeeldingen die we aanbieden zijn met zorg geselecteerd en passen allemaal goed bij de bohemian woonaccessoires en lampen uit onze webshop. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de items die u wilt bestellen niet bij elkaar passen, want ons assortiment is zeer goed op elkaar afgestemd. Kan uw huis wel een vleugje boho gebruiken? Vul dan snel uw winkelmandje met de mooiste items uit onze webshop…