Trendy wandcirkels in elk formaat

Bent u op zoek naar een originele manier om een muur af te maken? Zoekt u een artistieke eyecatcher voor aan de wand in uw woon- of slaapkamer? Dan zijn onze wandcirkels precies wat u zoekt! Wij selecteerden alleen de mooiste afbeeldingen en deze zijn op aanvraag verkrijgbaar als trendy wandcirkel. Dat wil zeggen dat we ze produceren op het moment dat u ze bestelt, vandaar dat er een levertijd op zit. U moet er daardoor weliswaar even op wachten, maar het betekent wel dat u zelf kunt kiezen hoe groot u de wandcirkels wilt hebben. Wij bieden ze namelijk in allerlei verschillende formaten aan en u kiest zelf welke u wilt. De grootste is perfect als opvallende eyecatcher middenin de woonkamer of boven het bed, terwijl de kleinste het goed doet in combinatie met wat andere lijstjes aan de muur of in een hele kleine ruimte, zoals het toilet.

Wandcirkels met trendy afbeeldingen

Onze wandcirkels zijn zowel verkrijgbaar met een mooie foto erop als met een grafische print. Wat dacht u bijvoorbeeld van een foto van een dier, zoals een koe, schaap of donkere vogel? Of houdt u meer van afbeeldingen uit de natuur, zoals een foto van een mistig dennenbos of een geschilderde bos bloemen? In onze collectie wandcirkels zit vast een exemplaar dat helemaal past in de ruimte waar u graag muurdecoratie voor wilt bestellen. U kunt ze desgewenst op een plankje of sidetable zetten, maar om ze aan de muur te bevestigen, heeft u de speciale ophangplaat voor muurcirkels nodig. Deze is ook verkrijgbaar in onze webshop, vergeet hem niet te bestellen als u de wandcirkel wilt ophangen!

Webshop met bohemian accessoires en lampen

Naast onze grote collectie wandcirkels verkopen we ook een stijlvol assortiment bohemian woonaccessoires en lampen. Ook deze zijn allemaal met zorg geselecteerd en onderling heel goed te combineren. Het uitgangspunt van onze shop is een vintage/bohemian stijl met wat industriële elementen en dat ziet u duidelijk terug in de merken en interieur accessoires die we verkopen. Veel van deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geven de ruimte direct een knusse, gezellige look. We verkopen alles om uw woonkamer helemaal af te maken, van vazen tot schalen en van plaids tot kussens en poefs. Kan uw huis naast die trendy wandcirkels wel wat boho gebruiken? Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres. Wij leveren alle items (m.u.v. de op maat gemaakte muurcirkels) bovendien heel snel, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, knusse woonkamer.