De mooiste interieur accessoires online

Bij ons in de webshop shopt u als u het ons vraagt alleen de mooiste interieur accessoires. We stellen ons assortiment met veel zorg samen, en zorgen ervoor dat alles goed bij elkaar past. We hebben echt een passie voor het decoreren van ruimtes waarin geleefd wordt, en dat zie je terug in onze collectie industriële en bohemian woonaccessoires. Wat direct opvalt als u naar de merken en producten kijkt die we verkopen, is dat we houden van natuurlijke materialen en items met een vintage uitstraling. De combinatie van interieur accessoires met deze kenmerken resulteert in een super gezellig en warm interieur, waar iedereen zich direct thuis voelt.

Interieur accessoires met een vintage tintje

De vintage woonstijl is er een die maar niet uit de trendboeken lijkt te verdwijnen, en niet voor niets. Vintage (of tweedehands) meubels en interieur accessoires geven heel veel sfeer en maken de ruimte erg knus. Maar wat als u geen fan bent van tweedehands spullen? Dat begrijpen we bij Just Home maar al te goed. Daarom selecteren wij allerlei merken die gloednieuwe producten maken, maar dan met die gezellige vintage uitstraling. Met deze interieur accessoires haal je gemakkelijk die vintage/bohemian look in huis, zonder dat je ervoor naar de kringloop hoeft!

De mooiste muurdecoratie voor in huis

In de categorie interieur accessoires vindt u diverse items om bijvoorbeeld een sidetable, boekenkast of eettafel mee te stylen, maar we verkopen ook prachtige muurdecoratie. We selecteerden namelijk de mooiste afbeeldingen en verkopen daar stijlvolle wandcirkels van. Dit zijn ronde eyecatchers voor op je muur, die geprint zijn op forex of dibond (u kunt zelf kiezen). Ze zijn op te hangen met een speciaal ophangsysteem dat u ook in onze webshop vindt. Het is een heel eenvoudig en bovendien betaalbaar systeem. Een wandcirkel is weer eens wat anders dan een poster in een lijst of een verzameling foto’s. Het is veel unieker, en kan een ruimte echt afmaken. U kiest zelf hoe groot u de cirkel wilt hebben en dus zijn ze geschikt voor in elke ruimte, van heel klein tot aan super groot.

Bohemian en industriële lampen

Naast de grote collectie interieur accessoires en muurcirkels verkopen we ook een mooie collectie lampen. U staat er misschien niet zo bij stil, maar de juiste lamp kan sfeerbepalend zijn in een ruimte. We vinden het dan ook zonde als een woon- of slaapkamer prachtig is gestyled, maar er een mooie, bijpassende lamp mist. Daarom selecteerden wij een fijne collectie bohemian en industriële lampen, die perfect passen bij de interieur accessoires uit onze webshop. Zo maakt u de betreffende ruimte helemaal af!