Muurcirkels Dierenrijk

Muurcirkels bedrukt met verschillende dieren of dierenprints, zijn goed te combineren in bijna elke interieurstijl. We zien dierenprints overal terug, zowel in mode als interieur. De tijdloze prints kun op diverse manieren toepassen en je huis warm en stijlvol aankleden. Door gebruik te maken van dierenprints in woonaccessoires, zul je zien dat de prints een goede sfeervolle aanvulling zijn in jouw huis.

Als je gebruik maakt van rustige en neutrale tinten, zul je voorkomen dat het kitscherig of ordinair wordt. In de bohemian woonstijl zie je rustige dierenprints mooi terugkomen.

Voor de industriële woonstijl zie je vaak koeienhuiden en prints terugkomen voor een stoere look.

Wellicht heeft jouw voorkeur een hele muur te behangen met een dierenprint, maar als je iets voorzichtiger wilt beginnen is een muurcirkel een fijne keuze.

Tip: gebruik niet te veel dierenprints door elkaar.  

Volg ons op Facebook en Instagram! Heb je vragen? Stuur gerust een whats-app of email naar info@just-home.nl

Ophangen muurcirkels

Het ophangen van muurcirkels is zo gebeurd! Je kunt gebruik maken van handige ophangplaatjes om de muurcirkels te bevestigen. Het ophangplaatje is een setje van twee afstandhouders, muurhaak, plug en een schroef. Dit betekent dat je een gaatje moet maken in je muur, om de muurcirkel op te hangen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat dit niet altijd de gewenst is. De tweede optie voor het ophangen van een muurcirkel is, gebruik te maken van dubbelzijdig tape. Dit heb je misschien al thuis liggen. Dubbelzijdig tape kun je in elke bouwmarkt verkrijgen voor een paar euro. Hiermee hoef je geen gaten te maken in je muur en hangt net zo stevig! Makkelijk toch?!

 

Advies nodig?

Bij twijfels, vragen of advies kun je altijd contact opnemen met ons, via info@just-home.nl of via ons contactformulier.