Muurcirkels

Muurcirkels zijn verrassend leuk te combineren en eigen afbeeldingen te laten afdrukken.  Hierdoor kun jij je muur decoreren met unieke en speelse items.

Heerlijk om weer even wat anders aan de muur te hebben toch? Wil jij ook een trendy muurcirkel in jouw huis, kijk naar ons assortiment voor mooie prenten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen afbeelding af te laten drukken, zowel persoonlijke foto's als andere afbeeldingen die niet in ons assortiment staan. Zou je graag persoonlijk advies willen hebben over de grootte of kleurengebruik in de ruimte waar je de muurcirkel wilt ophangen, neem dan gerust contact op. 

Momenteel zijn de muurcirkels leverbaar in twee verschillende materialen: forex en dibond. Er zijn ook mogelijkheden om wandcirkels te laten bedrukken op hout of op behang. Neem hiervoor contact met ons op via info@just-home.nl of via ons contactformulier.

Bekijk de muurcirkels in verschillende categorieën:

Volg ons op Facebook en Instagram! Heb je vragen? Stuur gerust een whats-app of email naar info@just-home.nl

Ophangen muurcirkels

Het ophangen van muurcirkels is zo gebeurd! Je kunt gebruik maken van handige ophangplaatjes om de muurcirkels te bevestigen. Het ophangplaatje is een setje van twee afstandhouders, muurhaak, plug en een schroef. Dit betekent dat je een gaatje moet maken in je muur, om de muurcirkel op te hangen. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat dit niet altijd de gewenst is. De tweede optie voor het ophangen van de muurcirkel is, gebruik te maken van dubbelzijdig tape. Dit heb je misschien al thuis liggen. Dubbelzijdig tape kun je in elke bouwmarkt verkrijgen voor een paar euro. Hiermee hoef je geen gaten te maken in je muur en hangt net zo stevig! Makkelijk toch?!

 

Advies nodig?

Bij twijfels, vragen of advies kun je altijd contact opnemen met ons, via info@just-home.nl of via ons contactformulier.