Blog

Leuk dat je een kijkje neemt bij onze woontips!

Door jou mee te nemen in mijn verschillende blogs over wonen, probeer ik goede tips te geven, over het inrichten van je huis. Deze woontips zullen gaan over de verschillende effecten die je kunt creëren in jouw huis. Ook probeer ik je mee te nemen, welke duurzame keuzes je kunt maken en toch meegaan met de trends.

Gelukkig zijn de verschillende woonstijlen minder trendgevoelig dan bijvoorbeeld modetrend in kleding. Tips om toch mee te gaan in  woontrends, zonder heel je interieur te veranderen!

Mocht je toch specifieke vragen hebben, of wat advies wilt, stuur gerust een berichtje naar info@just-home.nl of plaats een reactie met je vraag onderaan de pagina.

Veel plezier met lezen! 

Liefs Lucia

 

Zie jij het licht?

De trends in verlichting van 2022 laten niet langer op zich wachten! Natuurlijke materialen en ronde vormen voeren nog steeds de boventoon. Ze geven een warme uitstraling en zijn speels. De bollamp maakt in het bijzonder zijn terugkeer in de woontrends van 2022.

Lees meer »

Knus met kaarsen

Nu de dagen weer korter en kouder worden, is het fijn om warmte te creëren in je huis. Door kaarsen en waxinelichten neer te zetten, zal het snel gezellig en knus aanvoelen. Ook fijn dat het daadwerkelijk warmer wordt met je brandende kaarsen!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

Wat ruiken deze kaarsen lekker, en ze branden lekker lang