Zie jij het licht?

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 09:36

De trends in verlichting van 2022 laten niet langer op zich wachten! Natuurlijke materialen en ronde vormen voeren nog steeds de boventoon. Ze geven een warme uitstraling en zijn speels. De bollamp maakt in het bijzonder zijn terugkeer in de woontrends van 2022.

Ronde houten hanglampen, handgemaakt en duurzaam.

Ronde vormen en natuurlijke materialen, dat gaan we terugzien in de woon- en stylingsprogramma's komen jaar. Maar een lamp moet vooral de juiste sfeer geven in jou huis. Lampen zijn veel meer, dan alleen functioneel licht te hebben op donkere dagen. Natuurlijk blijft de functionaliteit ook essentieel, maar als je sfeer wilt creëren, kies dan geler (warmer) licht. In een gangkast of werkkamer is witter licht veel prettiger, omdat je op deze plekken vooral wilt zien wat je doet.

Komend jaar zullen natuurlijke materialen van lampen de voorkeur hebben. Denk hierbij aan lampen van rotan, hout, bamboe of touw gemaakt. De nieuwe collectie van Gofurnit is helemaal handgemaakt van verschillende houtsoorten. Tevens zijn zij genomineerd voor de Green Product Award! Dit is een prijs voor innovatieve en duurzame producten of diensten. Just Home heeft haar collectie uitgebreid met deze mooie sfeervolle lampen. 

Naast de natuurlijke materialen zien we ook de retro bollamp terug in de trends. De retro jaren zeventig is nog niet weg te denken uit onze woontrends. De vintage items zullen in verschillende vormen terug te zien zijn, dus ook in lampen. De bollamp heeft vaak een beetje space-achtige look. Als je wilt gaan voor duurzaam, zoek dan op verschillende tweedehandssites of je een gaaf item kan vinden. Deze kun je natuurlijk ook nog pimpen in je eigen stijl, zodat je jouw persoonlijke touch eraan kan geven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.